Välkommen att samarbeta med NOVA Health Support

Som företagsmedlem blir du samarbetspartner i vårt Hälsonätverk, där vi förmedlar kontakter mellan din verksamhet och våra medlemmar. Du får möjlighet till samarbete, kunskap, utveckling, gemenskap och marknadsföring.

Vår målsättning är att ta tillvara på det bästa inom alla områden som berör komplementär-, alternativ-, integrativ och konventionell hälso- och sjukvård för att på det sättet kunna jobba tillsammans mot ett gemensamt mål, nämligen ökad folkhälsa. Du som arbetar inom dessa områden är extra betydelsefull i stödet till våra medlemmar.

För att bli godkänd som företagsmedlem i vårt Hälsonätverk ska du ha en aktiv företagsverksamhet inom konventionell, traditionell, alternativ och/eller naturlig hälso- och friskvård. Du ska vara certifierad, diplomerad eller på annat dokumenterat sätt inneha expertis/kunskap som kan bidra till bättre folkhälsa. Du ska även ha en aktiv hemsida för ditt företag.

Fyll i formuläret nedanför för att anmäla ditt intresse för att gå med i vårt nätverk  Vi kommer därefter att kontakta dig för vidare dialog om hur du på bästa sätt kan engagera dig i föreningen.

Företagsavgift: 600 kronor per år (1 personligt medlemskap ingår i avgiften som innebär att du får tillgång till medlemsportalen)

 

Tack för ditt engagemang.
Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss

 

Intresseanmälan

Gå med i hälsonätverket
Förnamn
Efternamn